Zeven veel voorkomende vragen Ziekenhuisdieet

admin September 4, 2012 0
Zeven veel voorkomende vragen Ziekenhuisdieet

Zeven veel voorkomende vragen ziekenhuisdieet

1  Wat is het ziekenhuisdieet?

Het ziekenhuisdieet is een ideet dat in medische centra wordt gebruikt om patienten in korte tijd veel gewicht te laten verliezen.

2  Is het ziekenhuisdieet gezond, het heeft met een ziekenhuis te maken?

Nee, het ziekenhuisdieet is niet gezond. het wordt alleen gebruikt wanneer patienten snel gewicht moeten verliezen meestal omdat een belangrijke operatie anders niet mogelijk is.

3  Is het ziekenhuisdieet duur?

Nee, het is geen duur dieet. Wel kun je minder productief worden en daardoor dus misschien minder werken.

4  Moet ik het ziekenhuisdieet altijd blijven volgen?

Nee, het is een crash dieet. Dat betekent dat het kort maar hevig is.

5  Wat is een Crashdieet?

Een crashdieet is een dieet dat erop gericht is om zo snel mogelijk zo veel mogelijk af te vallen zonder daarbij oog te hebben voor de gezondheid.

6 Is het ziekenhuisdieet verboden?

Nee, het dieet is niet verboden. Wel is het een dieet dat het beste onder de begeleiding van proffesionals kan worden uitgevoerd.

7  Hoe lang blijft het effect van het ziekenhuisdieet?

Dat ligt aan jezelf. Meestal is het gewicht er echter weer vrij snel aan omdat het lichaam gewend is geraakt aan de extreem lage hoeveelheid voeding.

Comments are closed.